Bouwkundige keuring Castricum

Bouwkundige keuring Castricum voor al uw bouwkundige en bouwtechnische keuringen in Castricum, Alkmaar, Uitgeest, Heiloo, Limmen, enz.Bouwkundige keuring Castricum
Onze bouwinspecteurs zijn goed geschoold, professioneel en vakbekwaam.

Het meest dure object in een mensenleven is toch wel een huis kopen. Dit kost al genoeg, dus u zit niet te wachten op extra kosten en verrassingen achteraf.

Ook wil u weten of het huis de prijs waard is dat er voor wordt gevraagd. En hoe staat het met achterstallig onderhoud? Een aankoopkeuring is dan zeker de moeite waard. Zo weet u waar u precies aan toe bent.

Raadzaam is het dus om een bouwkundig inspecteur in te schakelen die uw woning controleert op alle visuele en toegankelijke delen, binnen en buiten, boven en beneden.

Bouwkundige keuring Castricum: Nationale Hypotheek Garantie

Indien u een Nationale Hypotheek Garantie (NHG) aan wil vragen, dan eist de financieringsinstelling om een bouwkundig rapport, welke voldoet aan de eisen hiervoor.

Waar een bouwkundige keuring voor NHG  informatie geeft over o.a. kozijnen, deuren, daken, goten en gevels, geeft een bouwkundige keuring een veel gedetailleerder beeld van de woning, omdat ook installaties, keuken, badkamer en afwerking e.d. worden gecontroleerd.

Ons advies is om voor een bouwkundige keuring met  NHG rapportage te vragen. Op deze wijze heeft u alles wat nodig is voor uzelf; u weet wat er dient te gebeuren aan een woning, maar geeft ook zekerheid aan de financieringsinstelling.

Wilt u meer weten? Bel ons dan. U kunt te allen tijde uw vragen stellen.