Bouwtechnische keuring Alkmaar

Bouwtechnische keuring Alkmaar

Bouwtechnische keuring Alkmaar, uitgevoerd door ons team van goed geschoolde, vakbekwame, professionele bouw experts, met meer dan 15 jaar ervaring.Bouwtechnische keuring Alkmaar

Wat inspecteren wij zoal?

Alles binnen in een woning, hetgeen visueel en toegankelijk is, maar ook:

Inspectie van bijgebouwen
Wij inspecteren ondersteunende structuren rondom uw woning, zoals schuren, vrijstaande garages, gastenverblijven, zwembaden (op scheuren en losliggende tegels), voor meer functionaliteit en uw veiligheid.

Nieuwbouw inspectie
Geen enkel huis is perfect, zelfs geen nieuwbouw woning.
Of u nu wil dat onze inspecteur een meer-fase inspectie uitvoert tijdens de bouw van uw woning, of inspectie doet voor een compleet nieuw huis dat al gebouwd is, wij inspecteren het en wij verschaffen u een gedetailleerd rapport.

Verkoop inspectie
Wilt u uw woning verkopen? Laat ons de woning inspecteren voordat u het op de markt brengt.
Wij informeren u over de defecten en problemen van uw huis, zodat u dit aan de verkopende partij kunt melden, voordat zij hier zelf achter komen. U kunt dan rustig de tijd nemen om gebreken te herstellen. Laat zien aan verkopers dat u handelt in goed vertrouwen. Na de inspectie van uw woning kunt u de volle prijs vragen voor uw woning.

Inspectie van meer huizen of appartementen
Wij kunnen ook uw investeringen en verhuurobjecten inspecteren.
Contact ons voor meer informatie hierover.

Bouwtechnische keuring Alkmaar

Wanneer u geen behoefte heeft aan uitgebreide bouwtechnische inspectie incl. rapportage, maar slechts op zoek bent naar een specialist om een bepaald bouwkundig probleem voor u te belichten, dan kunt u bij bouwtechnische keuring Alkmaar snel en voordelig terecht voor onafhankelijk bouwkundig advies.

Hierbij kijkt één van onze specialisten ter plaatse met u mee naar het bouwtechnische vraagstuk van uw keuze. Het gaat hierbij om een diepgaande, specialistische inspectie van één specifiek bouwkundig probleem. Het probleem kan van uiteenlopende aard zijn: dakbedekking, fundering, isolatie.. Nagenoeg alle bouwtechnische onderwerpen zijn bij ons in goede handen. Zij beschikken allen over jarenlange ervaring binnen het vakgebied en weten dan ook raad met een verscheidenheid aan specialistische vraagstukken.

Voor bepaalde onderwerpen bieden wij aparte inspecties aan. Dit is het geval wanneer u kwestie asbest-gerelateerd is, maar bijvoorbeeld ook wanneer u het energie label van uw pand of woning wilt bepalen of wanneer er behoefte is aan een uitgebreide bouwkundige keuring die meerdere onderwerpen of gewoon het hele pand bestrijkt. Om te kijken hoe wij het beste aan uw vraagstuk tegemoet kunnen komen, ontvangen wij uw aanvraag bij voorkeur per telefoon. Per mal mag natuurlijk ook, dan nemen wij contact met u op om een en ander door te spreken. Bouwtechnische keuring Alkmaar biedt voor alle bouwkundige vraagstukken objectieve, onafhankelijke expertise en een aanpak op maat.

Bouwtechnische keuring Alkmaar

Ook wanneer u reeds betrokken bent bij lopende werkzaamheden aan uw pand of woning, kan een aanvullend bouwkundig consult van grote waarde blijken te zijn. Het geeft u een deskundige steun in de rug bij (potentiële) conflict situaties en verschaft u objectief inzicht in de staat van de werkzaamheden en uw verdere mogelijkheden. Het visueel bouwkundig advies is aan te vragen tegen scherpe tarieven, en kan ter plaatse altijd worden uitgebreid naar een meer omvattende analyse en desgewenst ook een rapportage.

Bouwtechnische keuring Alkmaar is hét aanspreekpunt voor al uw keurings- en advieswerk binnen de regio en daarbuiten. Wij zijn overal snel ter plaatse en onderscheiden ons door onze klantgerichte, flexibele aanpak van al uw bouwkundige vraagstukken.