Bouwkundige keuring Heiloo

Bouwkundige keuring Heiloo

Bouwkundige keuring Heiloo: expertise waar u op kunt vertrouwen.bouwkundige keuring heiloo

Wanneer u een huis koopt of verkoopt, kan een volledige huisinspectie u onverwachte hoofdpijn besparen. Vraag deskundige huisinspecteurs – en neem met niets minder genoegen! Uw investering hangt van hen af. Bouwkundige keuring Heiloo is leider in de branche en de enige thuisinspecteur die alle inspectiediensten onder één dak aanbiedt. Expertise waarop u kunt vertrouwen.

Wat kunt u verwachten van bouwkundige keuring Heiloo?

Dit proces duurt 2,5 tot 3 uur. De inspecteur doorloopt zijn bevindingen stap voor stap met de koper. Wees bereid om veel vragen te stellen.

Als u in de toekomst een verbouwing plant, is het nu een goed moment om erachter te komen wat u kunt doen, hoe u het moet doen en de geschatte kosten.

Vraag een deskundige huisinspecteur!

Bouwkundige keuring Heiloo biedt inspectie die alle verwachtingen overtreft. Ons mandaat is om consistent hoogwaardige inspectiediensten te leveren. Wij zijn toegewijd aan het uitvoeren van de hoogste kwaliteit, onpartijdige huisinspecties met een beleefde, professionele en snelle service. Dit doel wordt bereikt door permanente training.

Bouwkundige keuring Heiloo: voortdurende rigoureuze training

Ons unieke team bestaat hoog opgeleide professionals. Elke geregistreerde, hoofdinspecteur ondergaat uitgebreide klassikale, online en onsite training en is vereist om het hoogste niveau van vaardigheid te behouden om op de hoogte te blijven van nieuwe en voortdurend veranderende professionele standaarden om thuisinspecties van wereldklasse te garanderen.

Wij streven ernaar om de basisnormen, welke worden vereist, te overtreffen.

We inspecteren het volgende:

Dakbedekking – slabben en schoorsteen (en)
Buitenkant – dakgoten en regenpijpen, dakranden en borstwering, partij indeling, wandoppervlakken, veranda’s, dekken
Structuur – fundering, muren, onderdorpels, balken
Verwarmings- en koelsystemen – distributieleidingen
Elektriciteit – meterkast en CV
Sanitair – toevoer, afvoerleidingen, armaturen
Isolatie – op zolder, muren en kelderruimtes
Interieur – vloeren, muren, plafonds, trappen, ramen, open haarden, houtkachels, kelder/kruipruimte

Ons wordt regelmatig gevraagd of wij ook kunnen zien waar bijvoorbeeld lekkages vandaag komen.
Met behulp van een thermografische camera kunnen wij  bepalen of er ergens een lek is. Wel is een keuring altijd nog een visuele inspectie en kunnen wij alleen maar inspecteren wat te zien is. Wij mogen bijvoorbeeld geen vloeren of plafonds openbreken om te zien of zich hierachter een probleem bevindt.

Meer informatie nodig of wilt u een afspraak maken? Bel met 0636078178 en wij staan u graag te woord.