Bouwkundige keuring Heerhugowaard

Bouwkundige keuring Heerhugowaard

Bouwkundige keuring Heerhugowaard: U heeft uw droomhuis in Heerhugowaard gevonden en wil dit graag kopen. Direct komen er allerlei vragen in uw hoofd op:

bouwkundige keuring heerhugowaard

Welke hypotheek heb ik nodig?
Is het huis helemaal in orde, zodat ik niet voor onverwachte uitgaven kom, nu en in de toekomst;
Is het verstandig om een bouwkundige keuring hiervoor uit te laten voeren?

Bouwkundige keuring Heerhugowaard kan u helaas niet helpen met een hypotheek en/of taxatie.

Wel kunnen wij een bouwkundige keuring voor u uitvoeren, waarna wij een rapportage opmaken met uitgebreide tekst en uitleg, voorzien van foto’s, vergezeld van kostenherstel, indien nodig.

Bouwkundige keuring Heerhugowaard

Indien u in aanmerking komt voor een NHG hypotheek, dan wil uw bank een bouwkundig rapport zien met uitgebreide rapportage, waarin de kosten per direct en op langere termijn worden belicht.
Dit kunnen wij van geheel voor u verzorgen. Onze bouwkundige rapportages voldoen volledig aan de eisen van iedere financiële instelling voor de aanvraag van een hypotheek.

Uw toekomstige huis wordt van fundering tot nok geïnspecteerd, waarbij geen enkel detail over het hoofd wordt gezien. Onze zeer ervaren bouwkundig expert weet dan ook precies waar hij naar moet kijken voor een dergelijke inspectie.

Het is heel fijn als de toekomstige bewoners mee willen en kunnen lopen tijdens een keuring. Zij krijgen dan een veel beter idee over de staat van de woning, kunnen vragen stellen als iets niet duidelijk en kan de bouwkundig inspecteur deze uitgebreid beantwoorden.

Indien u denkt dat het huis dat u wil kopen problemen heeft met vocht, waar dan ook, dan kunnen wij aanvullend een thermografisch onderzoek uitvoeren naar lekkages, vochtproblematiek en koudebruggen. In combinatie met een bouwkundige keuring, door ons uitgevoerd, is het tarief heel aantrekkelijk.

Een afspraak maken voor een bouwkundige keuring is heel eenvoudig.
U kunt ons bellen, sms-en of appen via 0636078178, ons contactformulier op deze site invullen of via ons online reserveringssysteem

Graag tot ziens bij bouwkundige keuring Heerhugowaard.